dügün davetiye sözleri Temel Açıklaması

Wiki Article



Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından ongunluk duyan dü karı. Böyle bir devlet tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kâm duyarız.

“Aşkımızın temizıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken cihetımızda olmaya ne dersiniz?”

Beraberliklerini mütemadi etmek ve sevgilerini sonsuzluğa dökmek dâhilin mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar.

Aşkımızın temizıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu tün, mutluluğa varırken canipımızda olmaya ne dersiniz?

ziz ve celil olan Tanrı gözetiminde evlilikten elan şirin ve kalburüstü bir yapı kurma edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Bekarlığı geride buzakıp eş bir hayatı kucakladığımız bugünde sizleri de aramızda seyretmek istiyoruz.

Sevgi dolu birlikteliğimizi sonsuzluğa taşımış olduğumız bu günde sizleri bile aramızda görmekten kâm duyarız.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından saadet duyan 2 eş. Böyle bir mut tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kut duyarız.

Bu izdivacı olası kılan Cenabıhak’a hamd ile Cenabıhak rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın mebdelangıcı olarak düzen ettiğimiz düğün merasimine faydalı ve dualarınızla yan yana teşrifiniz’den ongunluk duyacağız.

davetiye sözleri Bu tatlı heyecanımızın bir ömür sürmesi davetiye sözleri dileği ve umuduyla ortak bir hayata adım attığımız bu özel günde siz dostlarımızın da taçımızda olmasını temenni ederiz.

Duyulmamış davetiye sözleri Birbirinden farklı komik sözler kısa romantik dini nikah nişan ve duyulmamış davetiye sözleri ve makaslamakları sayfamızda.

“Kelimesiz sabık yıllarda bulduk birbirimizi Tutunup sevdamıza yaneşeliık sevgimizi Şimdi bu bahtiyarlık birleştirecek hepimizi Düğün törenimize bekliyoruz hepinizi”

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından feyiz duyan 2 karı. Hakeza bir ongunluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten feyiz duyarız.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından saadet duyan dü sülale. Böyle bir kut tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten feyiz duyarız.

Report this wiki page